Crucișătorul “Moscova” a avut două rachete cu focoase nucleare , ofițerul a spus/foto Ucraina Media Center

Nava amiral a flotei ruse a Mării Negre, crucișătorul cu rachete Moskva, distrus de apărătorii Ucrainei, avea cel puțin două focoase nucleare.

Armele nucleare ale inamicului se află acum pe fundul mării și nu reprezintă o amenințare, a declarat pentru Obozrevatel primul vicepreședinte al Uniunii Ofițerilor din Ucraina, Yevhen Lupakov.

“…cel puțin două rachete cu focoase nucleare (se aflau la bordul Moskva – n. Red.)”, a spus ofițerul.

Potrivit acestuia, dacă focoasele nucleare nu sunt deteriorate, nu vor exista scurgeri de la acestea.

“…Și sunt sigur că nu sunt deteriorate, deoarece astăzi fundalul radiațiilor nu este crescut”, a adăugat primul șef adjunct al Uniunii Ofițerilor din Ucraina.

amintiți-vă că Rusia a intrat în Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a tras mai întâi la instalațiile militare, apoi a atacat civilii, în special, de la navele care se aflau în Marea Neagră.

Pe 13 aprilie, au apărut informații că crucișătorul” Moscova ” a fost distrus de rachetele ucrainene Neptun în Marea Neagră. Este demn de remarcat faptul că această navă a fost trimisă de polițiștii de frontieră ucraineni de la Insula Snake la “x *y” la sfârșitul lunii februarie.Ministerul rus al Apărării a confirmat moartea doar a căpitanului Moskva, iar 27 de persoane au fost date dispărute. Potrivit jurnaliștilor, printre cei dispăruți există recruți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *