oligarhii ruși discută despre eliminarea lui Putin/foto Gur

Unii oligarhi ruși discută despre posibilitatea eliminării fizice a președintelui rus Vladimir Putin.

Acest lucru a fost raportat de către Direcția Principală de informații a Ministerului Apărării al Ucrainei.

Recent, doi oficiali ruși influenți Alexander Mashkevich și Peter Aven s-au întâlnit la Moscova, timp în care a devenit cunoscut faptul că oligarhii ruși sunt extrem de enervați de politica lui Putin. Sancțiunile impuse Rusiei și oamenilor de afaceri specifici din cauza războiului din Ucraina au afectat starea miliardarilor ruși.

De asemenea, sa spus că reprezentanții marilor afaceri rusești caută acum modalități de a influența dictatorul sau cercul său interior din blocul de putere. Dar acest lucru este complicat de faptul că Putin este strict izolat și practic nu lasă pe nimeni lângă el. În primul rând, oligarhii, pe care îi consideră “nesiguri”.

Cu toate acestea, potrivit informațiilor ucrainene, marile afaceri rusești sunt deja pregătite pentru cei mai radicali pași. Unii oligarhi discuta chiar plata pentru eliminarea fizică a lui Putin

După începutul invaziei Ruse, țările civilizate au impus și încă impun sancțiuni economice puternice împotriva țării agresoare. Restricțiile se referă la circulația valutară în țară, obligațiile datoriei, sancțiunile împotriva băncilor rusești etc. astfel, rata de schimb a rublei a crescut de aproape 4 ori în doar două săptămâni de război.  

Mai mult, producătorii și mărcile globale au început să părăsească piața rusă în masă. Deși unele companii internaționale continuă să câștige “bani de sânge”. Printre aceștia se numără Adidas, Leroy Merlin și Danone.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.