Screenshot

Conducerea ucraineană lucrează la eliberarea Mariupolului, folosind toate mecanismele internaționale.

Alexey Arestovich, consilier al șefului biroului președintelui, a spus acest lucru în timpul unui briefing.

El și – a exprimat recunoștința deosebită apărătorilor Mariupolului-Corpul Marin ucrainean, unitățile Poliției Naționale a Ucrainei și un regiment separat de forțe speciale “Azov”, care demonstrează curaj și profesionalism excepțional, apărând acest oraș de 400 de mii și acoperind locuitorii locali cu corpurile lor.

“Dragi frați, curajul și eroismul vostru, profesionalismul vostru Militar Excepțional aici ne oferă posibilitatea de a rezolva problema Mariupolului la cel mai înalt nivel internațional. Fiecare minut pe care îl câștigi salvează locuitorii din Mariupol, care ies din oraș prin coridoare speciale sau rămân în orașul pe care îl dețineți. Vă mulțumim pentru eroismul dvs. excepțional în masă. Conducerea Ucrainei lucrează în mod special pentru eliberarea și salvarea Mariupolului, folosind toate mecanismele internaționale posibile și imposibile”, a spus Arestovici.

ce a precedat

Seara, pe 18 martie, căpitanul regimentului Azov Svyatoslav Palamar a raportat că lupta pentru Mariupol continuă. Apărătorii așteaptă sosirea forțelor principale și deblocarea.  

Rușii au aruncat o bombă pe un teatru de teatru din Mariupol în seara zilei de 16 martie. La acea vreme, în incintă erau sute de civili cu copii.

Pe 17 martie, a devenit cunoscut faptul că adăpostul pentru bombe a rezistat atacului invadatorilor – a început o operațiune de salvare a victimelor.

pe 16 martie, ocupanții au tras și asupra unui convoi de evacuare de oameni care încercau să părăsească orașul înconjurat.

Anterior, spitalul a devenit victima rachetelor inamice.potrivit Consiliului Local, rușii aruncă în medie 50-100 de bombe în fiecare zi.

peste 350 de mii de locuitori din Mariupol continuă să se ascundă în adăposturile pentru bombe.

forțele armate apără eroic Mariupol de trupele Federației Ruse. Apărătorii luptă altruist pentru fiecare stradă.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.