cercetașii au eliberat cinci ucraineni din captivitate/foto GurCercetașii au eliberat cinci ucraineni din captivitate/fotografie de GUR

O unitate specială a Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării din Ucraina a efectuat o operațiune specială pe teritoriul ocupat al regiunii Kherson. Cinci ucraineni au fost eliberați din captivitate.

Acest lucru a fost raportat în sediul de Coordonare pentru tratamentul prizonierilor de război.

“În timpul operațiunii speciale efectuate de forțele forțelor speciale ale GUR ale Ministerului Apărării al Ucrainei în teritoriile ocupate temporar din Regiunea Herson, cinci cetățeni ai Ucrainei care au fost ținuți captivi de ocupanții ruși au fost eliberați”, se spune în raport.

Printre cei eliberați din captivitate:

Se remarcă faptul că unul dintre cei eliberați are o rană gravă de luptă. Acum, toți cei eliberați sunt în grija autorităților ucrainene și primesc un tratament adecvat.

Citește și:  săptămâna trecută, poliția națională a expus două DRG-Enin Săptămâna trecută, poliția națională expuse două DRG-Enin expert militar a spus cum Podul Crimeei poate fi distrus (video) Un expert militar a spus cum Podul Crimeei poate fi distrus (video) un depozit de muniții rusești încă explodează în Novaya Kakhovka - șeful Herson OVA Un depozit de muniții rusești încă explodează în Novaya Kakhovka – șeful Herson OVA apărătorii Ucrainei au arătat cât de priceput funcționează trei axe asupra ocupanților (video) Apărătorii Ucrainei au arătat cât de priceput lucrează la ocupanții “trei axe” (video)în Raisin, ocupanții au împușcat oameni care căutau comunicații mobile pe Mount media în Raisin, ocupanții au împușcat oameni care căutau comunicații mobile pe mount media

După cum a raportat UNIAN, în ziua Constituției Ucrainei, în regiunea Mykolaiv a avut loc un schimb de prizonieri de război între Ucraina și ocupanți. 15 ocupanți au fost schimbați pentru 16 luptători ucraineni și un civil.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.