Arestovich a spus Cine a împușcat ocupanții din Kherson/photo Center for Strategic Communications and Information Security securityArestovich a spus care a împușcat ocupanții din Herson/Centrul foto pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor

Ocupanții ruși din Herson au fost împușcați de partizanii ucraineni. În timpul eliberării orașului, ” se vor întâmpla multe.”

Acest lucru a fost anunțat de consilierul șefului biroului președintelui Alexey Arestovich într-o conversație cu activistul rus pentru Drepturile Omului Mark Feigin.

El a reamintit că rușii au fost atacați când au comandat un grătar într-una din unitățile de pe terasament.

“Da. Partizanii au făcut-o. “Livrarea specială a închis problema.” Când Kherson va fi eliberat, se vor întâmpla multe în interior, nu doar în exterior. Dacă oamenii deștepți, trebuie să decolați și să plecați, dar ei fac contrariul”, a spus Arestovich.

Citește și:  75 de apărători ai insulei Zmeiny-Vereshchuk rămân în captivitate rusă 75 de apărători ai insulei Zmeiny-Vereshchuk rămân în captivitate rusă Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video) Arestovich a dat o prognoză dezamăgitoare pentru Kharkiv și sfaturi pentru locuitorii orașului (video)

În același timp, el a subliniat că unii invadatori au început să-și transporte familiile în Kherson ocupat temporar.

“Nu știu ce ar trebui să fie în creier atunci când îți aduci familia într-un apartament gol de străini și există artilerie ucraineană în apropiere, la 15 km distanță”, a rezumat consilierul șefului OPU.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, comanda operațională “Pivden” a raportat pe 20 iunie că trei soldați ruși care se “odihneau” într-o cafenea au fost împușcați dintr-o mitralieră din Kherson. Drept urmare, doi soldați au fost uciși, iar altul a fost rănit.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.