noaptea orcii au decojit zona de frontieră a Zelenodolsk hromada/foto: Europa emergentăNoaptea, orcii au bombardat Teritoriul de Frontieră al Zelenodolsk hromada/foto: Europa emergentă

În direcția Krivoy Rog, invadatorii ruși construiesc fortificații și exploatează coasta râului Ingulets.

Acest lucru a fost anunțat de către șeful administrației militare a Krivoi Alexander Vilkul.

“Situația din direcția Krivoy Rog a frontului rămâne tensionată, dar stabilă. Forțele noastre armate arată curaj și eroism, îndeplinesc cu succes ordinele de luptă atribuite, continuă să desfășoare operațiuni de luptă de succes în direcția de la sud de noi”, se arată în mesaj.conform datelor sale, inamicul suferă pierderi de forță de muncă și echipament.

“Orcii sunt forțați să – și consolideze pozițiile defensive-chiar rup dale de pe drumuri pentru a-și construi fortificații și, de asemenea, exploatează coasta râului Ingulets. Ocupanții continuă să bombardeze de-a lungul întregii linii de contact de la toate tipurile de MLRS, artilerie cu butoi, tancuri și mortare. Noaptea, orcii au bombardat Teritoriul de Frontieră al Zelenodolsk hromada. După – amiaza-Shirokovskaya hromada. Slavă Domnului, nimeni nu a fost rănit”, relatează Vilkul.

Tot astăzi, potrivit Statului Major General al ZSU, orcii au lansat un atac aerian în apropierea satului Davydov Brod.

“Deminarea teritoriilor continuă. Astăzi, sapatorii noștri au neutralizat patru rachete din “Uraganul” de pe teritoriul Comunității Apostolice. Situația din Krivoy Rog în sine și zona se află sub controlul deplin al Forțelor Armate ale Ucrainei și al administrației militare. În afara controlului astăzi au fost doar nori de furtună care au zguduit în timpul uneia dintre alarmele de aer”, se spune în raport.

reamintim că, în urma unui contraatac în sudul Krivoy Rog, 63 de ocupanți și 19 unități de echipament inamic au fost distruse.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.