De unde să obțineți pachete alimentare/fotografie ilustrativă: ua.depositphotos.com

Autoritățile de la Kiev au anunțat categoriile de rezidenți ai capitalei pentru care se oferă asistență sub formă de pachete alimentare.

Conform mesajului Administrației de Stat a orașului Kiev din Telegram, cu cereri pentru pachete alimentare, trebuie să contactați centrele teritoriale de servicii sociale de la locul de reședință.

“Centrele teritoriale oferă pachete alimentare numai persoanelor care aparțin categoriilor neprotejate social și celor care se află în circumstanțe dificile de viață”, se spune în mesaj.

deci, vorbim despre:

De asemenea, au fost publicate adresele și numerele de telefon de contact ale centrelor teritoriale de servicii sociale, care pot fi găsite și pe site-ul oficial al autorităților de la Kiev.

“Subliniem că 15-51 nu acceptă aplicații pentru pachetele alimentare. Acum, informațiile incorecte despre posibilitatea de a comanda pachete alimentare prin Centrul de contact 1551 au început să fie distribuite în chat-urile de casă și grupurile raionale din rețelele sociale. Datorită numărului mare de apeluri, activitatea Centrului de contact este de fapt blocată și instituția nu își poate îndeplini funcțiile directe. Dacă nu ați putut ajunge până la Centrul Teritorial, atunci puteți raporta la 15-51”, a declarat KSCA într-o declarație.

În plus, în conformitate cu legea marțială, autoritățile orașului solicită oamenilor din Kiev să se unească și, dacă este posibil, să-i ajute pe cei aflați în apropiere.

Mai devreme la Kiev a existat o hartă de automate cu apă potabilă gratuită și camere de pompare. Acesta poate fi găsit în aplicația “Kiev Digital”. Există toate automatele și camerele de pompare cu apă potabilă gratuită care funcționează în diferite districte din Kiev.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.