parașutiștii Brigăzii 81 au distrus transportatorul blindat de personal și depozitul de muniție al ocupanților/captură de ecran din videoclip

soldații Brigăzii 81 a Trupelor de asalt amfibiu au distrus un depozit de muniție și un transportor blindat de personal al ocupanților cu o singură lovitură bine țintită.

Luptătorii au înregistrat o lovitură directă asupra țintei pe un videoclip pe care l-au postat pe pagina lor oficială de Facebook.

Videoclipul arată că inamicul a echipat o poziție într-o localitate lângă o groapă de copaci. Cu toate acestea, acest lucru nu a ajutat să se ascundă de brigada 81.

Tunarii au lovit ocupanții și au distrus depozitul de muniții împreună cu transportatorul blindat cu o singură lovitură. Videoclipul arată clar modul în care cojile inamice detonează și se împrăștie în direcții diferite după tragere.

Amintiți-vă că aceasta nu este prima “captură” de succes a artileriei Ucrainene pentru această zi. Anterior, UNIAN a scris cum a 25-a brigadă separată aeriană sicheslav a acoperit cu foc două tancuri și un vehicul de luptă pentru infanterie. Aproape la fel de reușită a fost bombardarea pozițiilor ocupanților de către a 30-a brigadă mecanizată separată. Unitatea a aruncat în aer un tanc și un vehicul de luptă pentru infanterie al ocupanților.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.