Photo mou photo mou

Parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor ruși de la ATGM”Stugna-P”. Ca urmare a grevei luptătorilor ucraineni, muniția ocupanților a detonat.

Acest lucru este raportat în canalul Telegram al Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina. Așadar, videoclipul arată cum soldații unității antitanc a celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina vânează cu succes vehiculele blindate grele ale inamicului.

“În special, parașutiștii din Lviv au distrus două tancuri ale invadatorilor ruși din ATGM “Stugna-P”. Judecând după detonarea muniției, vehiculele de luptă inamice, împreună cu echipajele lor, au fost complet demilitarizate”, se arată în raport.

Amintiți-vă că în Zaporozhye, soldații ucraineni au “aterizat” cu măiestrie un elicopter rus Mi-35M. Stinger MANPADS a funcționat atât de bine la echipamentul ocupanților. După cum sa raportat, cel mai probabil, piloții ruși nu au putut părăsi locul accidentului elicopterului Mi-35M.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.