parașutiștii din Lviv au coborât de fapt două tancuri de invadatori ruși/Armata FotoParașutiști Lviv redus de fapt, două tancuri ale ocupanților ruși/foto armata

O altă victorie locală asupra inamicului a fost câștigată de cea de-a 80-a brigadă separată de asalt aerian a Forțelor Armate din Ucraina, care se luptă acum în direcția estică. De data aceasta, unitățile de artilerie ale parașutiștilor din Lviv s-au distins.

Potrivit celei de-a 80-a brigăzi separate de asalt aerian a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina, în zona unuia dintre orașe, ocupanții ruși au încercat să intre în flancul unităților noastre cu tancuri și să dezvolte o ofensivă. Cu toate acestea, acest plan al soldaților lui Putin a fost zădărnicit datorită interacțiunii clare, bine coordonate și sistematice a inteligenței și artileriei Brigăzii 80.

“După ce a observat avansul tancurilor inamice la timp, serviciul de informații a transmis coordonatele locației lor către Tunari, care, ca într-o galerie de tragere, au “acoperit” prompt “cutiile” inamice cu litera Z pe armură. Și iată rezultatul: MTLB a fost ars, două tancuri au fost grav avariate (de fapt distruse). Restul echipajelor tancurilor s-au retras în panică, refuzând să dezvolte ofensiva”, au raportat luptătorii ucraineni.

În plus, în aceeași zi, artileria parașutiștilor a împușcat cu exactitate în casa în care se aflau personalul invadatorilor, a lichidat aproximativ 15 soldați ruși.

Anterior, aviația AFU a lovit acumularea forțelor rusești în sud și la una dintre cetățile inamice din Regiunea Herson. Unitățile de rachete și artilerie au distrus 30 de adversari și trei depozite de muniție inamice.

Pe 9 iunie, comanda Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina a raportat că aviația armatei noastre a distrus cel puțin 10 unități de vehicule blindate inamice și aproximativ 20 de adversari în timpul zilei.Statul Major al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 8 iunie, aproximativ 31.500 de invadatori și, în special, 1.393 de tancuri inamice au fost deja eliminate pe pământul nostru.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.