parașutiștii Zhytomyr au distrus doi ocupanți BMP-2 din STUGNA-P ATGM/screenshot din videoclipparașutiștii Zhytomyr au distrus doi ocupanți BMP-2 din STUGNA-P ATGM”/captură de ecran din videoclip

Soldații celei de-a 95-a brigăzi separate de asalt aerian a Dshv a Forțelor Armate din Ucraina au înregistrat încă două ținte inamice în contul lor. Au aruncat în aer BMP-2 împreună cu echipajele și o parte din personalul armatei ruse.

activitatea de succes a brigăzii 95 a fost raportată în centrul de presă al Comandamentului Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate din Ucraina.

“Videoclipul arată cum soldații antitanc ai celei de-a 95-a brigăzi separate de asalt aerian a Forțelor Armate din Ucraina folosesc cu măiestrie ATGM-ul intern “Stugna-P” și ard încântător două vehicule de luptă ale infanteriei inamice BMP-2″, a spus comanda DSHV.

Videoclipul arată că prima țintă se deplasa cu o viteză destul de mare în apropierea plantației forestiere. Mașina dispăruse deja parțial din vedere, dar operatorul “Stugny-P” a reușit să direcționeze cu precizie proiectilul și să-l arunce în aer. După impact, echipajul BMP-2 a murit probabil, deoarece echipamentul și-a pierdut traseul și s-a rostogolit în pădure.

A doua țintă se afla într-o zonă deschisă, iar ocupanții erau lângă ea. O lovitură precisă asupra echipamentului a fost garantată pentru a lovi Rashiștii, astfel încât împreună cu BMP-2 a fost posibilă eliminarea unei părți din personalul armatei ruse.

Reamintim, conform datelor recente ale Statului Major General, de la invazia pe scară largă, Federația Rusă a pierdut 3.545 de vehicule blindate de luptă. Și în fiecare zi această statistică crește cu câteva zeci.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.