parașutiștii Nikolaev au spus cum să distrugă dușmanii din armele autopropulsate capturate/screenshot din video parașutiștii Nikolaev au spus cum să distrugă dușmanii din armele autopropulsate capturate/screenshot din video

În luptele cu invadatorii ruși, soldații unității de artilerie a celei de-a 79-a brigăzi separate de asalt aerian a DSHV a AFU au capturat un trofeu, care este acum folosit pentru a distruge inamicul. Vorbim despre o instalație de artilerie și mortar autopropulsată 2S9 “Nona”. Parașutiștii Nikolaev au povestit despre caracteristicile utilizării echipamentului și despre scopurile distruse cu ajutorul acestuia.

Un videoclip cu povestea luptătorilor a fost publicat de centrul de presă al Comandamentului Trupelor de asalt Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei pe pagina oficială de Facebook.

“Caracteristicile lucrării: este manevrabil, este rapid. Vine repede la luptă. Sarcina principală este, în primul rând, distrugerea inamicului, atât a forței de muncă, cât și a echipamentului inamic”, a spus unul dintre luptătorii brigăzii 79.

Un alt războinic a lăudat 2C9 “Nona” pentru manevrabilitate și precizie. De asemenea, el a recalculat țintele pe care parașutiștii Nikolaev le-au aruncat în aer cu ajutorul acestui pistol autopropulsat. Lista include 1 rezervor, 3 transportoare blindate Tiger, 1 BMP și alte echipamente auto. Instalația de artilerie și mortar este folosită de luptători atât ziua, cât și noaptea.

Amintiți-vă că ieri, 30 iulie, soldații din Batalionul 1 95 ODSHBR au primit un tanc T – 72 al ocupanților-în stare excelentă și aproape Fără kilometraj. Și la mijlocul lunii iulie, soldații brigăzii 128 au achiziționat lansatoare de grenade capturate și alte arme.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.