Un alt “Aligator” rus a fost “aterizat” în Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua parașutiștii au doborât un elicopter de luptă rus Ka-52, cunoscut sub numele de aligator.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe Facebook.

“Parașutiștii celei de-a 25-a brigăzi aeriene separate sicheslav, cu o lovitură bine țintită de la Igla MANPADS, au “aterizat” un elicopter de luptă inamic Ka-52″, se spune în raport.

 un alt elicopter rus Ka-52 a fostUn alt elicopter rus Ka-52 a fost” aterizat ” în Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.uaЧитайте de asemenea:  dronele inamice au fost doborâte, există o victimă: Administrația Regională de Stat a dezvăluit cauzele exploziilor din Volyn (Foto ,video) Dronele inamice au fost doborâte, există o victimă: Administrația Regională de Stat a dezvăluit cauzele exploziilor din Volyn (Foto, video)lui Zelensky i s-a spus câți Himari are nevoie APU cât mai curând posibil Lui Zelensky i s-a spus câți Himari are nevoie APU cât mai curând posibil Intelligence a explicat modul în care stările de panică ale ocupanților au afectat cursul războiului din Ucraina Serviciul de informații a explicat modul în care stările de panică ale ocupanților au afectat cursul războiului din Ucraina un alt elicopter rus Ka-52 a fostUn alt elicopter rus Ka-52 a fost” aterizat ” în Ucraina/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Amintiți-vă că ocupanții ruși au invadat Ucraina fără a declara război dimineața devreme pe 24 februarie. APU a dat o mustrare demnă inamicului.

pe 26 iunie, a devenit cunoscut faptul că un parașutist ucrainean a doborât un aligator rus Ka-52 dintr-un sistem de rachete Igla.

Potrivit Statului Major General al Armatei Ucrainei, începând cu 25 iulie, 188 de elicoptere inamice au fost deja distruse în țara noastră.

Referință. Elicopterul Ka-52 este produs din 2008. Este înarmat cu o instalație de tun cu un sistem de ghidare cu laser, un sistem de rachete antitanc, bombe aeriene și alte arme. Costul elicopterului este de aproape 16 milioane de dolari.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.