fals

Doi luptători de apărare teritorială și un polițist au capturat un parașutist al Diviziei Pskov, lăudat de propaganda rusă. 

Un parașutist din Federația Rusă le-a spus jurnaliștilor TSN cum așa-numita “elită militară rusă” se luptă cu civilii și jefuiește.

“S-a îndepărtat de poziții cu 8 metri pentru a se ușura și a fost reținut de militarii noștri fără o singură lovitură”, spune luptătorul ucrainean.

“Mâncarea noastră este proastă, economisim pe mâncare tot timpul. Foarte des, o rație pe zi merge la două persoane. Și mai ales mâncăm ceea ce găsim în case. Există o mulțime de jafuri, am observat-o personal, dar nu susțin acest lucru, comandantul și sergenții superiori au fost implicați în principal în acest lucru”, susține prizonierul.

Vladimir este profesor de educație fizică de profesie, a fost agitat să semneze un contract. Și când a fost de acord, a fost imediat transferat la războiul din Ucraina.  

“Am văzut civili care se ascundeau, unii au fost luați ostatici, scoși, am văzut oameni care nu puteau evacua, care erau în frică constantă, mi-a părut extrem de rău pentru ei, a fost foarte înfricoșător să-i găsesc”, spune armata rusă.acum, reprezentanții serviciilor speciale ucrainene vor comunica cu prizonierul.reamintim că Rusia a lansat o invazie pe scară largă a Ucrainei în dimineața zilei de 24 februarie 2022. Ocupanții împușcă civili, școli de bombe, spitale și adăposturi de bombe.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *