armata rusă suferă pierderi în războiul din Ucraina/fotografia Ministerului Apărării al Federației Ruse armata rusă suferă pierderi în războiul din Ucraina/foto Ministerul Apărării al Federației Ruse

Propaganda rusă convinge puternic rușii obișnuiți că este prestigios să lupte, deoarece Federația Rusă nu-și abandonează propria. Abia atunci soldații ruși încep să înțeleagă în ce au intrat.

jurnaliștii proiectului FREEH au explicat cum stau lucrurile cu soldații ruși și de ce moralul lor nu mai poate fi ridicat.

Datorită numărului mare de pierderi suferite de armata rusă în Ucraina, mobilizarea secretă în toată Federația Rusă nu se oprește. Forțele armate încearcă să compenseze pierderea forței de muncă și trimit întăriri din regiunile lor mai puțin dezvoltate la război. Buryatia, care a condus anterior lista numărului de voluntari, a fost completată cu alte republici mai puțin dezvoltate. De exemplu, soldații Tuvan s-au adunat pentru a lupta în Ucraina.

Soldații Tuvan au crezut propagandiștii și au mers în Ucraina pentru o victorie ușoară, mașini de spălat sau un vas de toaletă, spun jurnaliștii.

Și soldații ruși încep în sfârșit să înțeleagă că nimeni cu flori nu îi așteaptă în Ucraina. În plus, problemele au început cu plățile către soldații ruși pentru participarea la războiul sângeros împotriva țării noastre.

Potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, în timpul zilei armata ucraineană a eliminat încă aproximativ 140 de ocupanți ruși. Pierderile totale de luptă ale inamicului din 24 februarie se ridică la aproximativ 41 mii 170 de personal.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.