Podul auto Antonovsky lângă Kherson/foto: “Vgoru”

În regiunea Herson, ocupanții ruși au două rute principale de aprovizionare și patru puncte slabe care au o importanță cheie pentru inamic.

Acest lucru este scris de consilierul președintelui OVA, adjunct al Consiliului regional Serghei Khlan.

Potrivit acestuia, vorbim despre Podul auto Antonovsky, care se află chiar lângă Kherson. Este artera principală pentru ocupanți, care duce la Crimeea. Un alt pod Antonovsky este un pod feroviar. Acesta este situat la 20 km de Kherson, traversează Nipru și duce la gara din Centrul regional.

“A doua direcție este prin malul drept. Acesta este drumul trecut de Novaya Kakhovka, care merge de-a lungul barajului centralei hidroelectrice Kakhovskaya, merge la fasciculul Shilova și merge la aproximativ 60 km de-a lungul malului drept până la Kherson. Există atât conexiuni auto, cât și feroviare acolo”, scrie Khlan.

De asemenea, amintește de traseul de 20 km de Kherson, care traversează râul Ingulets prin Podul Daryevsky, lângă satul cu același nume.

“Este clar că cea mai bună cale este Podul Antonovsky, care leagă direct Crimeea și Herson. Drumul prin centrala hidroelectrică Kakhovskaya nu este foarte convenabil. Este atât cu 60 km mai lung, cât și mai periculos, deoarece se încadrează în raza trunchiului nostru și are o secțiune slabă – Podul Daryevsky. Ați văzut deja loviturile de pe Podul auto Antonovsky. Cu o zi înainte de ieriau lovit Podul Daryevsky, iar ieri pe drum prin barajul hidroelectric. Adică, vedem cel puțin direcționarea punctelor slabe ale logisticii și, cel mult, pregătirile pentru tăierea Kherson”, a rezumat Khlan, adăugând că, dacă APU persistă, păstrarea Kherson va deveni dificilă pentru ocupanți, așa că vor arăta un “gest de bunăvoință” și îl vor lăsa.

facebook.com/sergey.khlanfacebook.com/sergey.khlan

Amintiți-vă că pe 23 iulie, APU “cu precizie chirurgicală” a lovit Podul Daryevsky peste Ingulets din Regiunea Herson.

Anterior, pe 19 iulie, armata ucraineană a lovit Podul Antonovsky din Kherson ocupat, care leagă orașul de malul stâng al Niprului.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.