în total, 3 mii de oameni au sosit în oraș/fotografie ria-m.tv în total, 3 mii de oameni au sosit în oraș/fotografie ria-m.tv

Pentru un marș de propagandă în melitopolul ocupat temporar din regiunea Zaporozhye, rușii au adus în oraș mii de oameni din satele din jur, Crimeea și Lugansk.

Acest lucru a fost raportat ria-m.tv .

“Melitopol nu a văzut încă un astfel de Sabat. Pentru a face o imagine pentru mass-media de propagandă, oamenii din satele din jur, Crimeea și Lugansk au fost aduși la Melitopol pentru procesiune. Locuitorii din Melitopol au inundat pur și simplu redacția cu capturi de ecran cu fotografii ale oamenilor aduși în oraș”, scrie ziarul.

În special, citează exemplul unui tânăr pe nume Artem, care provenea dintr-un sat din Districtul Melitopol.

“Purtând panglica Sf. Gheorghe, a mărșăluit astăzi prin Melitopol. Și cititorii noștri îl amintesc din istoria recentă-trăiesc cu prietenii săi, inclusiv din Rusia, a călcat în picioare un manual al limbii ucrainene. Foarte curând, adolescentului i s-a explicat că este imposibil să facă acest lucru, iar scuzele sale au apărut pe același canal”, spun jurnaliștii.

 fotografie ria-m.tv fotografie ria-m.tv

Găsit în fotografie și un rezident din Sevastopol, numit în Materialul Nadezhda Zalunina, cu fiica ei Evgenia.

“Guvernatorul ocupanților, Evgheni Balitsky, și-a adus întreaga familie din Crimeea. Astăzi, locuitorii din Lugansk au venit și în oraș pentru un spectacol numit “Regimentul nemuritor”. Locuitorii din Mirny și alte sate adiacente au fost duși cu autobuzele spre Melitopol. În total, 3 mii de oameni au sosit în oraș. S-au aliniat pe cale amiabilă în parc pentru terci de soldați. Soldații ruși și cazacii costumați au fost, de asemenea, conduși la miting. Coloana era înconjurată de soldați înarmați cu mitraliere. Mai mult, armata s-a asigurat că străinii nu intră în coloană. Totul este în spiritul NKVD”, notează publicația.

 fotografie ria-m.tv Fotografie ria-m.tv  fotografie t.me/melitopolnews1 Fotografie t.me/melitopolnews1  fotografie t.me/melitopolnews1 fotografie t.me/melitopolnews1

După cum a raportat UNIAN mai devreme, Comisarul Radei Supreme a Ucrainei pentru Drepturile Omului Lyudmila Denisova a făcut apel la Comisia ONU pentru a investiga încălcările drepturilor omului din cauza ocupanților care obligă copiii din Melitopol să poarte panglicile Sfântului Gheorghe și să învețe “rime” despre război.

și primarul din Melitopol a spus despre dificultățile de evacuare din orașul capturat.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *