pensionarii sunt garantați să primească plăți până la data de 25/fotografie ua.depositphotos.com

Fondul de pensii din Ucraina a primit finanțare pentru plățile de pensii pentru luna martie în avans. Vorbim despre 47,1 miliarde UAH, care au fost deja trimise departamentului relevant. Aceasta reprezintă 100% din nevoia de fonduri până la sfârșitul perioadei de plată.

serviciul de presă al Fondului de pensii din Ucraina informează despre acest lucru. 

“La 12 martie 2022, Fondul de pensii al Ucrainei a finanțat băncile autorizate pentru 8,5 miliarde UAH pentru a plăti pensiile în martie. Băncile transferă fonduri în conturile pensionarului”, a comentat PFU.

Este raportat că până la 25 martie, inclusiv, banii vor fi livrate pensionarilor prin Ukrposhta și băncile autorizate. 

Reamintim, deși fondul de pensii al Ucrainei este gata să finanțeze plata pensiilor în martie, dar din cauza războiului din Ucraina, procedura de plată sa schimbat ușor. 

“În cazul unei modificări temporare a locului de reședință real al destinatarului, pensia îi este plătită prin transferul de fonduri fără a deschide un cont bancar pe baza unui apel (personal sau prin telecomunicații sau într-un cabinet electronic personal) către autoritățile PFU”, notează Departamentul.

UNIAN, de asemenea, a scris că Ukrposhta a reluat livrarea de comenzi on-line în Ucraina. Acum, compania de comunicații poștale are peste 4.700 de sucursale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.