REUTERS

Departamentul Apărării al SUA consideră că trupele rusești își pierd inima pentru că nu erau pregătite pentru un război atât de lung, iar unii nici măcar nu au fost avertizați despre ce vor face exact în Ucraina.

Acest lucru este menționat într-un mesaj de pe site-ul Pentagonului.

“Soldații ruși pur și simplu nu au fost pe deplin pregătiți pentru operațiuni de o asemenea intensitate și pentru o perioadă atât de lungă de timp în atât de multe direcții diferite. Nu se așteptau la un astfel de nivel de rezistență. Unora nu li s-a spus ce vor face de fapt în Ucraina”, a spus oficialul apărării.

Dar, în ciuda acestui fapt, Federația Rusă continuă să se bazeze acum pe eforturile recruților.

“Știm că s-au bazat pe recruți și încă o fac; și este încă practic o armată de recruți”, a adăugat oficialul.

Potrivit acestuia, slăbiciunea ocupanților este lipsa de inițiativă din partea comenzii. Rușii continuă să clarifice problemele de conducere și management, logistică și sprijin.

În același timp, Federația Rusă continuă să sufere pierderi zilnic. În bătălii, pierde avioane, vehicule blindate, vehicule, artilerie, elicoptere și altele asemenea.

Din cauza eșecurilor cu blitzkriegul de la Kiev, Rusia s-a concentrat pe bombardarea marilor orașe și a împrejurimilor lor.

în teritoriile ocupate temporar, ocupanții încearcă să se întărească terorizând populația locală.

Din cauza pierderilor, Putin a apelat la China pentru asistență financiară și militară. Beijingul a fost întrebat, în special, despre produsele pentru forțele de ocupație.în plus, Putin a cerut zeci de mii de luptători din partea regimului Assad în Siria.potrivit informațiilor ucrainene, Rusia folosește locuitorii mobilizați forțat din ORDLO în asaltul orașelor.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *