Comandamentul rus raportează în mod regulat despre distrugerea HIMARS/US ArmyComandamentul rus raportează în mod regulat despre distrugerea HIMARS/armata SUA

Washingtonul a trebuit din nou să respingă minciunile Ministerului rus al apărării cu privire la presupusul distrus MLRS HIMARS.

Acest lucru este raportat de Reuters.

“Suntem la curent cu ultimele declarații ale ministrului Apărării, Shoigu, și sunt în mod clar false din nou”, a declarat purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Todd Bressale.

În același timp, el a adăugat că Ucraina folosește sistemul HIMARS “cu o precizie uimitoare” și eficiență. 

“Ucrainenii folosesc cu o precizie și o eficiență uimitoare fiecare dintre sistemele de rachete de înaltă precizie pe care Statele Unite, aliații și partenerii noștri le-au furnizat pentru a-i proteja de invazia criminală brutală a Rusiei”, a răspuns Bressale.

Războiul din Ucraina: date actuale

Trupele rusești se concentrează pe capturarea lui Donbass. Ca urmare a atacurilor, inamicul are un succes parțial în direcțiile Bakhmut și Avdiivka.

În același timp, încercările de a avansa inamicul în direcțiile companiei – Vershina, Vladimirovka – Yakovlevka, Klinovo – Zaitsevoe și Pokrovskoye – Bakhmut au fost respinse cu succes. Invadatorii s-au retras cu pierderi.

De asemenea, Forțele Armate ale Federației Ruse au efectuat operațiuni de asalt în direcția Mineralnoye – Avdiivka, nu au avut succes, s-au retras.Ofensivele rusești din direcțiile Kramatorsk și Harkov au fost respinse cu succes.

Ca urmare a loviturilor precise de rachete ale Forțelor Armate ale Ucrainei asupra depozitelor ocupanților din Regiunea Herson, Rusia a început să transfere unități suplimentare spre sud și se află într-o poziție defensivă. potrivit șefului ex-adjunct al Statului Major General, locotenent general Igor Romanenko, Federația Rusă ar putea schimba planul de atac asupra Ucrainei, încercând să captureze regiunile sudice.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.