pentru a patra oară, armata ucraineană a zdrobit o trecere de Ponton a trupelor rusești într-un singur loc/fotografie president.gov.ua

Pentru a patra oară, a 58-a brigadă separată de infanterie motorizată numită după Hetmanul Ivan Vygovsky a rupt un ponton rus care traversează în același loc.

Acest lucru este raportat pe pagina de Facebook a brigăzii.

“Noi, desigur, nu avem Cernobayevka, dar Vygovtsy în zona lor de responsabilitate au defăimat deja feribotul ponton rus de patru ori în același loc. Artileria noastră susține cu un zâmbet că nu este singura Cernobayevka – Katsaps, aparent, au astfel de tactici”, au remarcat apărătorii.

războinicii promit să vă informeze dacă există a cincea oară.

Reamintim că NASA Fire Information for Resource Management System (firme), care urmărește incendii mari din întreaga lume, pe 16 martie a arătat fotografii cu echipamente rusești distruse pe Aeroportul Internațional Kherson din satul Cernobayevka, lângă Kherson. Ca urmare a bombardamentelor de artilerie, cel puțin trei elicoptere rusești au fost distruse chiar pe aeroport. Mai multe vehicule militare din apropierea aeroportului au fost, de asemenea, avariate.

Se crede că aceasta a fost cea mai devastatoare grevă cunoscută pe care armata ucraineană a provocat-o elicopterelor rusești în timpul acestui război. Pe 14 martie, imaginile din satelit de la Maxar Technologies au arătat o serie de elicoptere militare rusești pe aeroport, iar zeci de unități de echipament militar inamic erau vizibile și la periferia sa.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.