Biroul a fost creat pentru a acoperi războiul din Ucraina/foto pressemblem.ch Biroul a fost creat pentru a acoperi războiul din Ucraina/foto pressemblem.ch

După cinci luni de invazie militară pe scară largă a Rusiei în Ucraina, ediția americană a New York Times deschide un birou la Kiev pentru a scrie despre agresiunea rusă.

Acest lucru este raportat de New York Times. Biroul va fi condus de Andrew Kramer, care a lucrat anterior în biroul din Moscova.

Citește și:  SUA are în vedere transferul aeronavelor de atac Warthog cu pregătire pilot în Ucraina-NYT Statele Unite au în vedere transferul aeronavelor de atac Warthog cu pregătire pilot în Ucraina-NYT ocupanții au creat cel puțin 18 tabere de filtrare pentru ucraineni-The New York Times Ocupanții au creat cel puțin 18 “tabere de filtrare” pentru ucraineni-The New York Times SUA consideră că Rusia nu are suficiente forțe pentru a controla regiunea Kherson - CNN SUA consideră că Rusia nu are suficiente forțe pentru a controla regiunea Kherson-CNN

“Am creat un birou la Kiev pentru a continua să acoperim războiul, care a întors viața a milioane de ucraineni cu susul în jos și s-a reflectat mult dincolo de granițele țării. Conflictul a pus oamenii din întreaga lume în pericol de foame, a distrus alianțe, a subminat eforturile de a trece la energie curată și a provocat o ordine mondială deja fragilă bazată pe reguli. Andrew Kramer este primul nostru șef al Biroului ucrainean”, se arată în mesaj.

Andrew Kramer: ce se știe despre el

Kramer a început să lucreze la NYT în 2005. A lucrat ca corespondent pentru Business Day.

a fost principalul reporter care acoperă evenimentele din Ucraina. În 2014, a fost corespondent de război în estul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.