Vladimir Zelensky/fotografia biroului președintelui

Pentru poporul ucrainean, războiul cu Rusia se va încheia numai atunci când vom lua totul al nostru. Ucraina se străduiește să readucă pacea în țara sa și nu avem nevoie de nimic în plus.

această declarație a fost făcută de președintele Vladimir Zelensky în timpul unui discurs online adresat studenților universităților Franceze de top.

“Războiul se va încheia pentru poporul ucrainean numai atunci când ne vom întoarce. E adevărat. Spun sincer: nu avem nevoie de prea mult … vrem să readucem pacea în statul nostru, în țara noastră. Rusia a luat alternativ și a ocupat Toate drepturile noastre: dreptul la pământul nostru, dreptul de a alege și, în cele din urmă, am ajuns la dreptul de a trăi”, a spus Zelensky.

Potrivit președintelui, Ucraina se luptă acum pentru dreptul său la viață și, în același timp, pierde cele mai bune ucraineni. Șeful Statului a explicat că negocierile eficiente cu Rusia sunt posibile numai atunci când recunoaște catastrofismul deciziilor sale și este gata să fie pedepsită pe bună dreptate pentru crimele sale.

Cu toate acestea, cu fiecare sat eliberat, unde se găsesc urme de execuții în masă și tortură a civililor, ca în Bucha, Irpen și Mariupol, dorința de a vorbi cu Federația rusă devine din ce în ce mai puțin. Dar chiar dacă negocierile continuă, acestea ar trebui să se desfășoare în format de dialog, nu ultimatumuri, așa cum face Rusia.

Anterior, Zelensky a anunțat două condiții, în cadrul cărora toate conversațiile diplomatice cu Federația Rusă vor înceta. Primul este organizarea unui pseudo-referendum privind crearea așa-numitului “HNR”. Al doilea este distrugerea apărătorilor lui Mariupol, care se apără la Azovstal.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *