până în prezent, opt batalioane au fost deja formate/photo Emerging EuropePână în prezent, opt batalioane au fost deja formate/foto Europa emergentă

După cinci luni de invazie pe scară largă a Ucrainei, Rusia formează în mod activ noi batalioane și creează un alt corp.

Acest lucru a fost declarat de reprezentantul Direcției Principale de informații a Ministerului Apărării Vadim Skibitsky, relatează Radio Liberty.

După cum a menționat Skibitsky, Federația Rusă intenționează să formeze 16 batalioane noi până la sfârșitul lunii iulie.

Citește și:  pierderile APU din față au scăzut semnificativ în această lună: Zelensky a anunțat cifrele Pierderile forțelor armate de pe front au scăzut semnificativ în această lună: Zelensky a anunțat cifrele Arestovich a confirmat înconjurarea unui grup de ruși în regiunea Kherson și a dezvăluit detalii Arestovich a confirmat încercuirea unui grup de ruși în regiunea Herson și a dezvăluit detalii aproximativ 2 mii de ocupanți au fost înconjurați în direcția Kherson – mass-media Aproximativ 2 mii de ocupanți au fost înconjurați în direcția Herson-mass-media AFU a anunțat o operațiune puternică în sudul Ucrainei și promite să surprindă Forțele armate ucrainene au anunțat o operațiune puternică în sudul Ucrainei și promit să “surprindă”

“Aproximativ 50 de subiecți ai Federației Ruse au primit ordinul de a forma astfel de batalioane, numărul este diferit — 500-600 de persoane. Știm clar că opt batalioane au fost deja formate. Se planifică formarea a încă opt batalioane până la sfârșitul lunii, vor fi 16 batalioane. Conform estimărilor noastre, aproximativ patru mii de oameni din fiecare regiune, inclusiv Crimeea, vor avea un astfel de batalion. Moscova. Sankt Petersburg este toți subiecții Federației Ruse”, a remarcat Skibitsky

formarea batalioanelor are loc prin birouri de înrolare militară și este sub controlul statului.

“Armamentul, formarea, coordonarea luptei și, în consecință, se folosesc deja pe frontul de pe teritoriul nostru”, a spus Skibitsky.

El a menționat, de asemenea, că Rusia formează acum un alt corp în regiunea Nizhny Novgorod – aceasta este de la 10 la 15 mii de oameni.

“Formarea și coordonarea combaterii în ceea ce privește crearea unei noi asociații este în curs de desfășurare. Nu excludem că va fi transferat pe teritoriul nostru”, a spus reprezentantul GUR.

războiul din Ucraina și batalioane inamice:

La 19 iulie 2022, expertul militar Oleg Zhdanov a anunțat că comanda rusă asamblează “batalioane de stomac” pe arme vechi.

“Aceasta este terminologia celui de-al Doilea Război Mondial. Hitler a numit ultimul val de mobilizare “batalioane gastrice” pentru că sufereau cel mai mult de boli de stomac, consumând mâncare armată pe teren. Acești unchi, care sunt arătați la televiziunea rusă, sunt colegii mei. Am deja peste 50 de ani. Aceasta este degradarea personalului”, a spus Jdanov. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *