scenarii vocale generale de dezocupare a Melitopolului și Kherson /Screenshotscenarii vocale generale de dezocupare a Melitopolului și Kherson/Screenshot

Rusia transferă o parte din forțele sale către Donbass, deschizând perspectivele de încercuire și de ocupare a Melitopolului și Kherson către Forțele Armate ale Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de fostul șef al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (2005-2010), General al Armatei Ucrainei Mykola Malomuzh în aerul maratonului “spune Ucraina” al canalului TV “Dom” și UA.

“Trecem deja la acțiuni tactice, în special în ceea ce privește contraatacurile. Dezvoltarea operațiunilor ofensive este posibilă acolo unde există deja o concentrare de noi forțe și mijloace ale militarilor ucraineni. Acestea sunt deja pregătite rezerve și arme, echipamente care provin de la complexul nostru militar–industrial și partenerii occidentali”, a explicat Malomuzh.

După cum notează generalul, AFU efectuează contraatacuri în principal în direcțiile Zaporozhye, Kherson și Melitopol. Din aceste locuri, rușii și-au retras forțele și le-au transferat în direcțiile Donetsk și Lugansk.

“Sarcina lor este acum să captureze Donbass și apoi să se mute spre sud. Folosim această situație și lovim în direcțiile sudice: Herson, Zaporozhye, Melitopol. Acestea sunt acțiuni foarte corecte”, a spus generalul.

Malomuzh este sigur că este necesar să se consolideze contraatacurile în aceste zone, în special pentru a bate din spate și din flancuri. Astfel de acțiuni nu vor contribui la eliberarea așezărilor individuale, ci la descoperiri majore.

“Dacă am fi pătruns pe flancul stâng lângă Kherson, am fi creat condiții pentru înconjurarea orașului și evadarea inamicului. De asemenea, în Melitopol. Același lucru este valabil și pentru alte grupuri rusești, care sunt deja slăbite”, a explicat generalul.

Malomuzh a reamintit că Melitopol și Kherson sunt orașe cu clădiri dense și cu un număr mare de civili. Pentru a minimiza distrugerea și numărul victimelor, este mai bine să luați orașele într-un inel.

“Nu ar trebui să luăm cu asalt orașele și mai ales cartierele în care trăiesc oamenii. Adică nu avem nevoie de atacuri directe de asalt asupra Herson și Melitopol, ci de operațiuni de încercuire a inamicului în abordarea Herson și Melitopol. Acolo unde există premise pentru încercuire”, a adăugat generalul.

Citește și:  Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) Tunarii ucraineni au găsit și distrus vehicule blindate rusești într-un hangar (video) generalul Bundeswehr retras a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei Generalul în rezervă al Bundeswehr a sugerat cum se va încheia războiul Rusiei împotriva Ucrainei src=”/wp-content/uploads/2022/06/v-vsu-pojavilis-perspektivy-osvobozhdenija-melitopolja-i-hersona-malomuzh-ozvuchil-scenarii-952ae68.gif “width =” 370 “height =” 130 “lazy =” 1 “alt =” trupele rusești au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk”/> Trupele ruse au intrat în Toshkovka și au intensificat bombardarea altor așezări din Regiunea Luhansk luptele de stradă continuă în Severodonetsk: care este situația din oraș acum Luptele de stradă continuă în Severodonetsk: care este situația actuală din oraș  Purjările continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW În Federația Rusă,” epurările ” continuă din cauza eșecului războiului din Ucraina – ISW

după cum a raportat UNIAN, este extrem de dificil pentru militarii ucraineni să atace și să expulzeze ocupanții ruși din Herson din cauza utilizării masive a artileriei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.