fals

Ramis Yunus, politolog din Statele Unite, a făcut o evaluare a modului în care Ucraina rezistă puternic și primește “reîncărcare” (arme) în timp real.

el a povestit despre acest lucru într-un interviu cu prezentatoarea TV 1+1 Natalia Moseychuk.

“Acest lucru sugerează că Ucraina își mărește avantajul, iar perspectivele Rusiei de implementare a sarcinilor în a doua parte a intervenției sale militare nu sunt foarte luminoase. Aceasta înseamnă că la un moment dat vor trebui să se așeze la masa negocierilor. Și va veni timpul când Putin va avea nevoie de el”, a spus el.

Video complet al conversației pe canalul YouTube Moseychuk.

Ramis Yunus a mai menționat: “dacă analizăm toate declarațiile ministrului Lavrov, toate sunt făcute, nu dintr-o viață bună. Având în vedere că acum vorbesc într-o cheie diferită de acum 2 luni. Știu sigur că nu vor exista discuții despre sancțiuni (anularea lor). Sancțiunile vor fi înăsprite. Subiectul embargoului energetic este în creștere. Șansa acceptării sale crește. Vor începe cu petrol și vor termina cu gaz.”

Este adevărat că președintele turc se află în spatele eliberării ucrainenilor de la Azovstal? De ce Biden plătește pentru greșelile celui de-al 14-lea an și de ce Occidentul este interesat să creeze haos controlat în Federația Rusă. Despre acest lucru într-un interviu cu politologul American Ramis Yunus.

Abonați-vă și urmați actualizările de pe canalul personal YouTube al Nataliei Moseychuk: https://youtu.be/dWL6EtRCzzw

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.