În Ziua Victoriei, Vladimir Putin nu va declara război Ucrainei, spune vorbitorul său/foto de REUTERS

Președintele rus Vladimir Putin nu va declara război Ucrainei pe 9 mai (Ziua Victoriei este sărbătorită în Rusia).

Informațiile oficialilor occidentali conform cărora șeful Federației Ruse ar putea folosi 9 mai pentru a declara război sunt prostii, a declarat Secretarul de presă al lui Putin, Dmitry Peskov, răspunzând la întrebările jurnaliștilor, relatează canalul Telegram Medusa – LIVE.

Președintele șefului Federației Ruse a fost întrebat care este probabilitatea ca liderul rus să folosească data de sărbătoare pentru a declara război? Peskov a răspuns la această întrebare astfel: “în nici un caz. Am răspuns deja la această întrebare. Acest lucru este un nonsens.”

Secretarul de presă al Președintelui Rusiei a numit, de asemenea, prostii informațiile mass-media occidentale că mobilizarea poate fi anunțată în Federația Rusă pe 9 mai.

Amintiți-vă că Rusia a invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a bombardat mai întâi facilitățile militare, apoi a atacat orașele pașnice, în special, a tras asupra oamenilor din Kiev, Kharkiv, Kherson, Chernihiv, Lviv, Nikolaev, Mariupol și Odessa.

Federația Rusă a numit Războiul din Ucraina o “operațiune specială”, inclusiv pentru” denazificarea ” populației noastre. 

Forțele Armate ale Ucrainei au dat inamicului o mustrare demnă. Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat că, începând cu 4 mai, 24.500 de ocupanți au fost deja distruși în statul ucrainean.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *