există deja cazuri tragice de explozii ale cetățenilor pe obiecte explozive/foto Unian (Alexander Sinitsa)există deja cazuri tragice de explozii ale cetățenilor pe obiecte explozive/foto Unian (Alexander Sinitsa)

Potrivit Ministerului Afacerilor Interne, mai mult de 30 de milioane de hectare din teritoriul Ucrainei trebuie să fie eliminate.

Acest lucru a fost anunțat astăzi, 2 iunie, de ministrul de Interne Denis Monastyrsky în timpul unui Teleton, unde au discutat probleme de deminare și siguranța cetățenilor.

Monastyrsky a spus că astăzi se efectuează deminarea regiunilor Kiev, Sumy, Chernihiv, Kharkiv. Deminarea operațională a mai mult de 2,7 milioane de hectare a fost efectuată.

“Pentru comparație, trebuie să lucrăm pe mai mult de 30 de milioane de hectare. atragem echipe străine de pirotehnie și echipamentele lor, ne ajută să exploatăm teritoriile ucrainene”, a spus ministrul de Interne.

El a menționat, de asemenea, că există deja cazuri tragice de explozii ale cetățenilor asupra obiectelor explozive. În luna mai, au fost înregistrate 15 astfel de cazuri.

“Sunt convins că realitatea noastră trebuie să se schimbe. Fiecare elev, fiecare angajat, mamă și tată ar trebui să știe și să-și învețe copiii siguranța mea”, a dat asigurări ministrul.

Reamintim că Ministerul de Interne a calculat câți sabotori au fost reținuți de la începutul unui război pe scară largă.

ajuta proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.