ocupanții tortura activiști ucraineni-reprezentant prezidențial în Crimeea/foto ua.depositphotos.com Ocupanții tortura activiști ucraineni – reprezentant prezidențial în Crimeea/foto ua.depositphotos.com

În regiunea Herson, ocupanții țin ostatici peste o sută de activiști, jurnaliști și alți reprezentanți ai mass-media.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul permanent al Președintelui Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea Tamila Tasheva la difuzarea teletonului de informații.

“Încercăm în principal să monitorizăm Regiunea Herson, deoarece este situată la granița administrativă cu Crimeea, datorită faptului că mandatul nostru se extinde în continuare la Crimeea și Sevastopol. Dar monitorizăm Regiunea Kherson. Potrivit informațiilor noastre, există mai mult de o sută de oameni care sunt (ținuți ostatici – UNIAN) în subsolurile de pe teritoriul Genichesk și Novoalekseyevka, în diferite instituții sanatorii, în administrația Herson în sine și în colonie. Acesta este un număr destul de mare de oameni”, a spus Tasheva.

Reprezentantul Permanent al Președintelui din Crimeea a menționat că ocupanții nu numai că țin ostatici în beciurile din regiunea Kherson, ci și îi duc cu forța în teritoriile ocupate.

Citește și:  Ucraina are nevoie de cel puțin 60 MLRS, nu de mâna promisă-Arestovich Ucraina are nevoie de cel puțin 60 MLRS, nu a promis mână-Arestovich  A devenit cunoscut despre noile pierderi de ocupanți din estul Ucrainei A devenit cunoscut despre noile pierderi ale ocupanților din estul Ucraineiun alt voluntar Georgian a murit în Ucraina un alt voluntar Georgian a murit în Ucraina

“Este foarte important să spunem că ocupanții ne duc cetățenii, activiștii și jurnaliștii de pe teritoriul regiunii Herson pe teritoriul Crimeei, în special, la Simferopol și Sevastopol. Apoi le aplică tortură și tratament inuman”, a subliniat Tasheva.

anterior, un rezident din Herson a spus ce se întâmplă în orașul ocupat acum. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.