comanda Federației Ruse aplică violența fizică subordonaților, împărtășită în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto Europa emergentăComanda Federației Ruse folosește violența fizică subordonaților, împărtășită în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina/foto Europa emergentă

Comanda rusă aplică violență fizică subordonaților din cauza refuzului personalului de a participa în continuare la ostilitățile împotriva Ucrainei.

Acest lucru este discutat în rezumatul de seară al Statului Major General al Forțelor Armate.

“În unele locuri, pierderile inamicului depășesc cifrele de recrutare, ceea ce afectează în mod semnificativ starea morală și psihologică generală și devine o condiție prealabilă pentru refuzul personalului de a participa în continuare la ostilitățile împotriva Ucrainei. Se ajunge la punctul în care comanda rusă aplică violență fizică subordonaților”, se spune în raport.

amintiți-vă că trupele ruse au invadat Ucraina dimineața devreme pe 24 februarie.

Inamicul a reușit să preia controlul asupra mai multor așezări din sudul și estul statului ucrainean. Apărătorii noștri au dat o mustrare demnă inamicului. Statul Major General a raportat că 37.570 de ocupanți au fost deja distruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *