pierderile Ucrainei în război sunt încă dezvăluite/foto ua.depositphotos.com pierderile Ucrainei în război sunt încă dezvăluite/foto ua.depositphotos.com

Pierderile Ucrainei în război și datele privind numărul morților sunt un secret de stat. Informațiile nu sunt dezvăluite astfel încât inamicul să nu le poată folosi în scopuri proprii.

Acest lucru a fost anunțat la un briefing de către ministrul adjunct al Apărării Anna Malyar.

datele au fost clasificate în timpul legii marțiale.

“Cifrele privind numărul morților sunt un secret de stat în timpul legii marțiale. Se datorează oportunității militare și faptului că inamicul nu ar trebui să cunoască aceste cifre și să-l folosească pentru propriile capacități”, a spus pictorul.ea a cerut, de asemenea, să nu difuzeze date neconfirmate cu privire la numărul de morți și alte pierderi ale armatei ucrainene.

“Facem apel la cetățeni, inițiative publice care încearcă să stabilească în mod public aceste cifre, gândindu-se că cineva le ascunde, nu este așa, nu lucrează pentru inamic și nu dezvăluie aceste cifre până la sfârșitul legii marțiale”, a declarat ministrul adjunct

rechemare în iunie, în cadrul Ministerului Apărării, pentru prima dată a raportat pierderile Forțelor Armate în echipamente în timpul războiului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.