Chevron of the ghosts of Kiev “/screenshot

“Fantoma de la Kiev” nu este un pilot, ci o întreagă unitate care desfășoară misiuni de luptă și distruge ținte aeriene inamice de la începutul invaziei pe scară largă a Rusiei în Ucraina.

Acest lucru a fost spus de pilotul militar al luptătorului MiG-29 cu indicativul de apel “Juice” într-un interviu acordat TSN.

“Fantoma Kievului” suntem noi, aceasta este unitatea noastră, brigada noastră, care din primele ore ale războiului a apărat Kievul, regiunea Kievului, nordul și centrul Ucrainei și continuă să facă acest lucru. Brigada noastră a doborât avioane, elicoptere și rachete de croazieră”, a spus luptătorul.

“Când americanii au auzit pentru prima dată despre legenda “fantomei Kievului” – au fost atât de jigniți încât au venit cu emblema fantomelor, iar acest chevron a început să fie vândut în Statele Unite, strângând fonduri pentru noi… a fost un sprijin moral grandios, iar piloții noștri au intrat în ea, iar această emblemă a devenit aproape oficială. Pentru unitatea noastră și pe aeronavele noastre, această emblemă este aplicată”, a spus el.

În plus, războinicul a împărtășit cum sa schimbat personal după 24 februarie.

“Nu aș spune că este complet diferit, dar anumite blocuri psihologice sunt eliminate. Efectuând zboruri de antrenament, aveți o mulțime de restricții – documentare, educaționale, tot felul de motive. Aici nu aveți restricții, pentru că într-un astfel de război s-ar putea să nu ajungeți la avionul dvs.”, a împărtășit pilotul.

“Fantoma de la Kiev” este o legendă urbană despre un pilot militar ucrainean care a doborât cu măiestrie avioanele rusești pe MiG–29 ale Forțelor Aeriene ucrainene. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.