pilotul Wagnerian a spus despre ieșiri de luptă /captură de ecranpilotul Wagnerian a spus despre ieșiri de luptă/captură de ecran

Serviciul de securitate al Ucrainei a interogat pilotul Wagnerian doborât lângă Svetlodarsk Su-25. Mercenarul a reușit să lupte în Ucraina timp de trei zile, apoi a fost capturat.

Un videoclip al interogatoriului maiorului Andrei Fedorchukov a fost publicat de SBU.

Ocupantul a spus că a făcut primul său zbor pe 14 iunie, iar pe 17 a fost capturat. Fedorchukov justifică faptul că a primit ordine doar despre “lovirea în puncte forte, acumulări de forță de muncă și forțe inamice

Investigative Î: v-ați dat seama că veți ucide și civili?

Pilot : Ei bine, nu au existat sarcini cu privire la populația civilă. Lucrăm exclusiv pe vizibilitate vizuală și pe puncte forte.

Investigative cine bombardează orașele noastre?

Pilot Întrebător: avem o mulțime de mijloace pentru a lovi… Într-adevăr, probabil că nu am primit suficiente informații despre ceea ce se întâmplă aici. Am vorbit cu Forțele Armate ale Ucrainei, am văzut multe fotografii făcute în timpul luptelor și înțeleg că mulți civili, copii și femei mor… Cred că acesta este un război greșit, inutil. Mă pocăiesc că am participat. Dacă a fost un război între două armate, aceasta este o situație. Dar mulți civili mor – nu merită.

Potrivit invadatorului, el a făcut 1-2 ieșiri de luptă în fiecare zi. Fedorchukov a adăugat că alți mercenari, nu piloți obișnuiți ai Forțelor Armate ruse, zboară și pe luptători ruși în valoare de peste 10 milioane de dolari SUA.

Pentru bombardarea Ucrainei, mercenarul trebuia să primească de la 200 de mii de ruble pe lună. Au fost promise bonusuri suplimentare pentru” eficacitatea ” zborurilor.

După cum a raportat UNIAN, pe 18 iunie, armata ucraineană a doborât un avion rus de atac Su-25 lângă Svetlodarsk, regiunea Donetsk. Pilotul “Wagnerian” a fost capturat.

Avionul de atac Su-25 este un trofeu al soldaților celei de-a 72-a brigăzi mecanizate separate numite după cazacii Negri. El a fost aterizat de o lovitură de la sistemul de Rachete Antiaeriene portabile Igla.

Apărătorii ucraineni au reușit să-l captureze pe pilotul rus Andrey Fedorchukov. În timpul interogatoriului, el a mărturisit că a fost mercenar al companiei militare private a lui Wagner.

Citește și:  aproape o lună în captivitate: ocupanții l-au eliberat pe șeful de pompieri al Energodar Aproape o lună în captivitate: ocupanții l-au eliberat pe șeful departamentului de pompieri din Energodar  Slovacia nu poate transfera în prezent tancurile sovietice în Ucraina din cauza Germaniei-Media Slovacia nu poate transfera în prezent tancuri sovietice în Ucraina din cauza Germaniei-Media APU a distrus postul de comandă și observare și depozitul de muniție al ocupanților (video) APU a distrus postul de comandă și observare și depozitul de muniții al ocupanților (video) frontul din Ucraina s - a întins pe mai mult de 2,5 mii de kilometri-Zelensky Frontul din Ucraina se întinde pe mai mult de 2,5 mii de kilometri – Zelensky  profesorii și angajații Consiliului Municipal din Lutsk au colectat 1,5 milioane pentru mașini și echipamente pentru militari Profesorii și angajații Consiliului Municipal din Lutsk au colectat 1,5 milioane pentru mașini și echipamente pentru militari

Fedorchuk a primit 205 mii de ruble pe lună pentru participarea sa la războiul împotriva Ucrainei. La 18 iunie, a primit ordinul de a ataca o fortăreață a Forțelor Armate din Ucraina. Anterior, pilotul a zburat pentru a bombarda orașele ucrainene.

dimineața, a apărut primul videoclip al mărturiei pilotului. Ocupantul s-a asigurat că și-a regândit poziția în război.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.