ucrainenii eliberați din captivitate au povestit despre agresiunea ocupanților/fotografie t.me/spravdi Ucrainenii eliberați din captivitate au povestit despre agresiunea ocupanților/fotografie t.me/spravdi

Cinci ucraineni eliberați din captivitate au ajuns la Nikolaev. Ei au povestit despre tortura fizică și psihologică la care au fost supuși o perioadă lungă de timp.

Acest lucru a fost raportat în telegrama Centrului pentru comunicații strategice și securitatea informațiilor.

Patru bărbați au petrecut 109 zile în captivitate. Toți erau civili și lucrau la o gateră și la un grajd lângă Gostomel. Rușii i-au dus la Kursk în timpul ocupației regiunii Kiev și de acolo la Sevastopol.

Potrivit mărturiei bărbaților, în timpul captivității lor au fost supuși nu numai torturii fizice, ci și psihologice. Rușii ruși, în special, au fost forțați să salute gardienii închisorii cu un salut de pionier, să citească și să traducă Cărți sovietice despre eroii pionieri și biografia lui Stalin, să studieze și să cânte imnul Federației Ruse și un întreg set de cântece rusești: “suntem ruși, Dumnezeu este cu noi!”, “Unchiul Vova, suntem cu tine” și cântecele lui Gazmanov.

Uneori, ocupanții i-au forțat să cânte până la șase ore la rând, iar dacă cineva a făcut-o prost, au fost bătuți sau forțați să se ghemuiască de 150 de ori.

 ucrainenii capturați au povestit cum ocupanții au fost pedepsiți pentru că nu și-au îndeplinit dorințele/fotografie t.me/spravdi Ucrainenii capturați au povestit cum ocupanții au fost pedepsiți pentru că nu și-au îndeplinit dorințele/fotografie t.me/spravdi

După cum a raportat UNIAN mai devreme, așa-numita “Curte Supremă” a grupului armat ilegal “DNR” a condamnat la moarte trei prizonieri străini care au luptat ca parte a Forțelor Armate ale Ucrainei. Vorbim despre doi britanici-Sean Pinner și Aiden Eslin, precum și un cetățean marocan Saadoun Brahim.

Citește și:  săptămâna istorică începe mâine-Zelensky O săptămână istorică începe mâine – Zelensky  depozitul tuturor munițiilor: detalii despre stocurile distruse ale ocupanților din cristal Depozitul tuturor munițiilor: detalii despre stocurile distruse ale ocupanților din cristal noi pierderi de ocupanți din estul Ucrainei au devenit cunoscute Noi pierderi de ocupanți din estul Ucrainei au devenit cunoscute Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina Australia a trimis primele transportoare blindate m113as4 în Ucraina cum ucrainenii strică viața ocupanților și perturbă referendumurile :o poveste a partizanilor (video) Cum ucrainenii strica viața ocupanților și perturba referendumuri: o poveste de partizani (video)

Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a declarat că prizonierii se bucură de drepturile prizonierilor de război, deoarece au semnat contracte cu Forțele Armate ale Ucrainei. Ucraina a lansat deja o anchetă pre-proces în acest fapt.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.