fotografie Unian

Ministerul Culturii și Politicii Informaționale din Ucraina, Asociația Educației inovatoare și digitale și compania “Totonis” au lansat platforma internațională #Moyavoyna (www.mywar.in.ua ). cu ajutorul său, fiecare ucrainean, ca martor al războiului brutal al Federației Ruse împotriva Ucrainei, își poate descrie povestea, poate prezenta fapte reale și experiențe personale. Cetățenii din toate țările lumii vor putea vedea și citi aceste fapte în limbile lor materne și își vor exprima sprijinul pentru Ucraina cu acțiuni reale.

“În acest moment, milioane de ucraineni au asistat deja la război. Fiecare dintre poveștile lor este extrem de importantă și ar trebui documentată. La urma urmei, realitatea cu care se confruntă acum locuitorii Ucrainei nu este doar o dovadă a agresiunii Rusiei, ci și o dovadă a crimelor Kremlinului împotriva umanității și umanității. Acum suntem pe prima linie și protejăm nu numai țara noastră, ci și întreaga lume civilizată, fiecare cetățean al țărilor democratice. Trebuie să împărtășim lumii ceea ce experimentăm și simțim. Fiecare poveste de ucraineni ar trebui să fie auzit.”, – a declarat Alexander Tkachenko, Ministrul Culturii și Politicii informaționale a Ucrainei.

Pe lângă text, puteți adăuga pe platformă confirmarea video sau foto a crimelor de război comise de armata rusă pe teritoriul Ucrainei.

“Toți corespondenții vor fi moderați înainte ca povestea să devină disponibilă. Acest lucru este oferit astfel încât alți utilizatori ai platformei, organizatorii și partenerii proiectului să fie siguri că a fost scris de oameni reali”, a declarat Maria Boguslav, directorul executiv al Asociației Educației inovatoare și digitale din Ucraina.

moderarea va avea loc pe tot parcursul implementării proiectului pentru a evita participarea provocatorilor, a roboților, a apelurilor care depășesc normele morale.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.