Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în Ucraina/foto Unian (Alexander Sinitsa)Statul Major General a actualizat Statisticile pierderilor Rusiei în Ucraina/foto UNIAN (Alexander Sinitsa)

Forțele Armate ale Ucrainei au eliminat 30.700 de soldați inamici de la invazia pe scară largă a Federației Ruse. De asemenea, au distrus 1.361 de tancuri, 208 avioane și 175 de elicoptere.

Datele actualizate privind pierderile Federației Ruse au fost publicate de centrul de presă al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina pe pagina sa oficială de Facebook. Statisticile au fost în mod tradițional împărțite în general și zilnic.

Pierderile Rusiei în Ucraina de la 1 iunie

Datele sunt actualizate datorită intensității ridicate a luptelor din estul și Sudul Ucrainei. Din statisticile de mai sus, se observă că rashiștii pierd până la 100 de unități de echipament pe zi.

Amintiți-vă că cele mai înverșunate bătălii se duc în prezent în Donbas. Invadatorii încearcă să avanseze în Severodonetsk. Au capturat 70% din oraș și încearcă să înconjoare APU. Potrivit șefului Ova Luhansk, Serghei Gaidai, apărătorii ucraineni se pot retrage din Severodonetsk pentru a nu fi închiși într-un inel.

Rashiștii au mers, de asemenea, în ofensivă în direcția Liman. Inamicul s-a regrupat și a lansat un atac la sol cu sprijinul elicopterelor. Acum luptele continuă în zonă.

 pierderile Rusiei în Ucraina de la 1 iunie/foto UNIANPierderile Rusiei în Ucraina de la 1 iunie/foto UNIAN

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *