“Wagnerienii” au recrutat două sute de prizonieri în Federația Rusă/ua.depositphotos.com

Compania militară privată a lui Wagner a recrutat aproximativ 200 de persoane în coloniile rusești.

Acest lucru este menționat în investigarea proiectului “povești importante”.

Reprezentanții PMC-urilor Wagner, împreună cu angajații departamentelor regionale ale Serviciului Federal penitenciar al Rusiei și Serviciului Federal de securitate, au recrutat persoane în aproximativ 15 colonii din regiunile Sankt Petersburg, Mordovia, Adygea, komi, Krasnodar Krai, Leningrad, Nizhny Lipetsk și Voronezh.

Autorii anchetei au aflat despre recrutare doar în opt colonii. De la două la câteva zeci de oameni au fost recrutați în fiecare dintre ei. În total, aproximativ 200 de prizonieri s-au alăturat rândurilor PMC.

Unul dintre anchetatori a verificat dacă “Wagnerienii” recrutează cu adevărat prizonieri. El a sunat la unul dintre numerele asociate cu PMC-urile lui Wagner, s-a prezentat ca prizonier dintr-o colonie din Omsk, condamnat în baza unui articol despre crimă și a întrebat dacă recrutorii ar putea veni în colonia sa. I s-a răspuns: “oamenii merg. Nu ținem legătura cu ei. Ei au un program separat pentru tine (prizonieri – UNIAN) acolo.”

Citește și:  Artillery și HIMARS vor explica: PO a reacționat la extinderea geografiei operațiunii speciale “Artileria și HIMARS vor explica”: PO a reacționat la extinderea geografiei “operațiunii speciale”  Gaidai a răspuns dacă Rusia a ajuns la granița administrativă a regiunii Luhansk Gaidai a răspuns dacă Rusia a ajuns la granița administrativă a regiunii Luhansk Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei solicită Beijingului să influențeze Moscova pentru a pune capăt războiului Ministerul ucrainean de Externe îndeamnă Beijingul să influențeze Moscova pentru a pune capăt războiului vârful nemulțumirii față de regimul lui Putin se apropie în Rusia-expert Vârful nemulțumirii față de regimul lui Putin se apropie în Rusia-expert în regiunea Sumy, ocupanții au denazificat toaleta străzii și au intrat în biserică (foto) În regiunea Sumy, ocupanții au “denazificat” o toaletă de stradă și au intrat într-o biserică (foto)

După cum a raportat UNIAN, Rusia a atras mercenari de la PMC-urile lui Wagner la războiul împotriva Ucrainei. Cu toate acestea, militanții suferă pierderi semnificative. Recent, AFU a lichidat un grup de luptători ai companiei militare private Wagner în timp ce încerca să captureze pozițiile celei de-a 58-a brigăzi separate de infanterie motorizată. Hatmanul Ivan Vygovsky.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *