anterior, ministrul turc al Apărării a declarat că liderii Ucrainei și Rusiei se pot întâlni în zilele următoare/foto ua.depositphotos.comContextul și ora întâlnirii dintre președinții Ucrainei Vladimir Zelensky și Rusia Vladimir Putin nu au fost încă determinate.

Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a declarat reporterilor despre acest lucru.

Consilierul șefului PO a comentat declarația ministrului turc al Apărării Hulusi Akar că, probabil, în zilele următoare, președintele ucrainean Vladimir Zelensky și președintele rus Vladimir Putin se vor putea întâlni la sugestia președintelui turc Recep Erdogan.

“Desigur, Turcia, realizând consecințele devastatoare pentru regiunea Mării Negre ale războiului dezlănțuit de Federația Rusă, încearcă să accelereze soluționarea conflictului. Cu toate acestea, timpul întâlnirii președinților celor două țări și contextul întâlnirii nu au fost încă stabilite”, a spus Podolyak.

“Pe de o parte, asistăm la o anumită intensificare a ciocnirilor militare în estul țării, iar încercările continuă, de asemenea, să distrugă în cele din urmă Mariupol. Pe de altă parte, se desfășoară consultări la nivelul subgrupurilor de lucru care pregătesc pozițiile părților în termeni legali. De îndată ce apar specificul, vom face un mesaj special despre el…”,- a spus Podolyak.potrivit presei turce, mai devreme ministrul turc al Apărării a declarat că liderii Ucrainei și Rusiei s-ar putea întâlni în zilele următoare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.