dușmani distruge infrastructura feroviară din Ucraina/foto UNIAN dușmani distruge infrastructura feroviară din Ucraina/foto UNIAN

Șeful biroului președintelui, Andriy Ermak, a comentat bombardarea regulată a infrastructurii feroviare din Ucraina: ocupanții ruși încearcă să ne distrugă logistica, deoarece nu pot câștiga pe câmpul de luptă.

el a anunțat acest lucru în telegramă.

“Rusia continuă bombardarea infrastructurii feroviare. Informații despre greva de pe râul Nipru din partea centrală a orașului au fost deja confirmate. Rușii încearcă să ne distrugă logistica pentru că nu pot câștiga pe câmpul de luptă”, a spus Ermak.

Șeful PO a subliniat că Federația Rusă dorește să oprească Ucraina, dar nu reușește datorită vitejiei soldaților ucraineni, a lucrătorilor feroviari, a lucrătorilor rutieri și a tuturor ucrainenilor.

El a reamintit că Rusia continuă să lupte și cu civilii din Ucraina.

în special, grevele sunt efectuate pe părțile centrale ale orașelor – ieri Gorki Park din Kharkiv a fost din nou afectat.

“Avem nevoie de mai multe arme, mai multe sancțiuni, mai mult sprijin. Aliații trebuie să înțeleagă că fiecare oră de îndoială ne costă prea mult în războiul pentru valori și libertate”, a subliniat Yermak.

după cum a raportat UNIAN, în seara zilei de 3 mai, trupele ruse au tras rachete asupra mai multor regiuni din Ucraina.

Potrivit Ukrzaliznytsia, ocupanții au lansat atacuri cu rachete asupra a 6 stații de cale ferată din Centrul și vestul Ucrainei. Conform datelor preliminare, nu au existat victime în rândul lucrătorilor feroviari sau al pasagerilor trenului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *