fals Rusia a ocupat Mariupol/foto de REUTERS

Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a comentat intenția ocupanților de a face o “stațiune” pe Marea Azov din Mariupol ocupat.

Podolyak a raportat acest lucru în microblogul Twitter.  

“Liderii enclavelor criminale pro-ruse declară că vor să transforme Mariupol într-o stațiune de pe Marea Azov. Zeci de mii de morți. Sute de mii sunt privați de un acoperiș deasupra capului”, a spus el. 

“Vrei să faci plajă pe plajă? Serviciile speciale ucrainene vor emite un “tur fierbinte” individual pentru toată lumea”, a spus Podolyak. 

Anterior, s-a raportat că rușii organizează un sezon turistic la Arabatskaya Strelka din Regiunea Herson cu arma. Arabatskaya Strelka se învecinează cu peninsula ocupată, care este folosită de agresor ca bază militară pentru a ataca Ucraina continentală.

Acum, sanatoriile și centrele de recreere din Crimeea se revarsă cu soldați ruși răniți care sunt transportați de pe continentul Ucrainei. Prin urmare, invadatorii au decis să organizeze o vacanță în zonele stațiunii din regiunea Kherson ocupată temporar. Antreprenorii locali sunt obligați să deschidă centre de recreere, cafenele, magazine.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *