Podolyak a explicat de ce crima din Olenevka poate fi numită “lovitură”/t.me/informnapalm

Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, a citat trei dovezi că crima de război din Yelenovka a fost tocmai un atac terorist al ocupanților ruși.Podolyak a anunțat acest lucru pe Twitter.

“Mass-media continuă să scrie despre “greva pe Elenovka”. Dar există vreo dovadă a unei lovituri?”,- a spus Podolyak.

În acest sens, consilierul șefului PO a enumerat trei puncte care indică faptul că a fost un atac terorist, nu o lovitură, care a avut loc în Colonia din Elenovka.

În special, în primul rând, potrivit acestuia, imaginile din satelit arată că o singură clădire a fost avariată.în al doilea rând, prizonierii au fost transferați în această colonie chiar înainte de atacul terorist.

Și în al treilea rând, după cum a remarcat Podolyak, analiza fotografiei indică o explozie termobarică din interior.

 podolyak tweet/screenshot podolyak tweet/screenshot

După cum a raportat UNIAN, în noaptea de 29 iulie, s-a auzit o explozie pe teritoriul fostei colonii corecționale din satul Elenovka. Clădirea în care au fost ținute prizonierii de război ucraineni, retrași din uzina Azovstal, a fost distrusă.

Citește și:  cum Game Of Thrones: combat medic a spus despre situația de pe prima linie Cum “Game Of Thrones”: medic de luptă a spus despre situația de pe prima linie Federația Rusă se pregătește activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații Rusia se pregătește în mod activ pentru anexarea teritoriilor ocupate temporar-informații urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici Urmând exemplul lui Kim: Un alt oraș oferă bani solizi pentru spionii inamici examenul de mascare a eșuat: luptătorii SBU au lucrat spectaculos la ocupanți (video) “Examenul de deghizare a eșuat”: luptătorii SBU au lucrat spectaculos la ocupanți (video) infanteristul ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele Federației Ruse infanteristul ucrainean a împărtășit secretul unei bătălii de succes cu trupele Federației Ruse

Imediat după explozie, Rusia a acuzat APU că a tras în Colonia penală. În Ucraina, ei au spus că explozia din Yelenovka a fost un act terorist rus cu scopul de a ascunde crimele de război, de a discredita Forțele Armate ale Ucrainei și de a perturba furnizarea de arme.potrivit informațiilor, atacul a fost efectuat de mercenari de la Wagner Private Security Company (Liga) la instrucțiunile personale ale proprietarului nominal Evgeny Prigozhin.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *