PO a oferit Federației Ruse un “gest de bunătate volya”/foto twitter.com/Podolyak_M

Consilierul șefului Biroului Președintelui Ucrainei, Mikhail Podolyak, a sugerat că rușii părăsesc Kherson ca următorul ” gest de bunăvoință

a scris despre asta pe Twitter.

“Actualul” gest de bunăvoință ” este Podul Antonovsky. Un gest spunând: Este timpul ca trupele rusești să părăsească voluntar Kherson. În caz contrar – aplauze constante, terori nocturne, atacuri de panică și, ca urmare, “HIMARS-enurezis”, a scris Podolyak.

El a adăugat în mod misterios că gama de oportunități pentru ruși este din ce în ce mai restrânsă, “la fel și acuratețea tragerii artileriei ucrainene.”

post/captură de ecran Podolyak

APU lovește pe Podul Antonovsky

După cum a raportat UNIAN, pe 19 iulie, armata ucraineană a atacat baza ocupanților ruși situată în apropierea Podului Antonovsky din Kherson. Invadatorii au plasat acolo o mulțime de arme și o unitate militară.

Citește și:  ocupanții din Kherson au avut probleme din cauza exploziei podului Antonovsky Ocupanții din Herson au avut probleme din cauza exploziei podului Antonovsky situația din sud: rușii trag artilerie asupra infrastructurii civile, efectuând recunoaștere Situația din sud: rușii trag artilerie asupra infrastructurii civile, efectuând recunoaștere Bătălia pentru Donbass se va încheia în următoarele săptămâni: unde se va opri ofensiva rusă-ISW Bătălia pentru Donbass se va încheia în următoarele săptămâni: unde se va opri ofensiva rusă-ISW  pierderile rusești sunt estimate la 15 mii uciși, Ucraina are puțin mai puțin-CIA Pierderile rusești sunt estimate la 15 mii uciși, Ucraina are puțin mai puțin-CIA  Arestovich a spus despre HIMARS-frica de invadatorii ruși Arestovich a spus despre HIMARS-teama invadatorilor ruși

atacurile asupra trecerii au fost raportate pe 20 iulie.

În informațiile Britanice, Podul Antonovsky este numit principala vulnerabilitate a armatei ruse din Regiunea Herson. De aceea, controlul asupra trecerilor râului Nipru poate deveni un factor cheie în luptele din Regiunea Herson.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.