Podolyak a reamintit raționamentul secretarului Consiliului de securitate Patrushev despre războiul din Ucraina/foto: UNIAN Podolyak a reamintit argumentele secretarului Consiliului de securitate Patrushev despre războiul din Ucraina/foto: UNIAN

Mikhail Podolyak, consilier al șefului biroului președintelui, consideră că declarațiile subiecților Federației Ruse cu privire la “măsura preventivă” a atacului sunt mărturii personale directe care dovedesc o intenție deliberată de crimă.

A scris despre asta pe pagina sa de telegramă.

“Oh, această conștiință extinsă și căutarea de scuze…în primul rând, președintele Putin declară că atacul perfid și neprovocat asupra Ucrainei ar trebui interpretat ca o “respingere preventivă a agresiunii.” Adică, Noi (Rusia) am decis să vă ucidem (Ucraina) în masă și să vă distrugem orașele cu rachete, deoarece, desigur, nu există nicio agresiune din partea dvs., dar credem că ar putea fi”, scrie Podolyak.

“Atunci Zlatoust Peskov iese și spune că al doilea motiv al invaziei – teama extinderii NATO la granițele Federației Ruse și reducerea timpului de zbor al rachetelor NATO – este fictiv în întregime. Dar acest lucru sa dovedit a fi suficient pentru a organiza un masacru în Bucha. Dar dintr-o dată el declară răspicat că aderarea Finlandei la NATO și extinderea frontierei directe NATO/Rusia cu 1300 km nu este deloc o problemă. Atunci de ce bombardezi barbar și masiv Ucraina dacă nu există nicio problemă?”,- consilierul șefului PO este indignat.

El a reamintit, de asemenea, argumentele secretarului Consiliului de securitate Patrushev cu privire la obiectivele “operațiunii speciale” a Federației Ruse în Ucraina.

“Și, în sfârșit, potențialul succesor al Președintelui Federației Ruse și, în același timp, secretar al Consiliului de securitate Patrushev discută din nou public motivul “operațiunii speciale”. “Aceasta este o măsură preventivă forțată – nivelul de amenințare la adresa securității Rusiei a atins nivelul care i-a amenințat existența.” Discursul direct al unui tovarăș…”, a adăugat el.

“O voi repeta din nou dacă cineva nu a înțeles. Toți acești subiecți oficiali ai Federației Ruse spun: am ajuns într-o altă țară, genocidăm în masă civili acolo, aruncăm în aer și distrugem totul, pentru că aceasta este … o măsură preventivă. Nu a existat nici o amenințare imediată, dar am decis să-i omoare oricum. Tăiat crud. Și orice altceva este rahat și propagandă. De fapt, toate acestea sunt mărturii personale directe. Cu formulări juridice foarte precise. Dovedind intenția deliberată de a ucide. Ca parte a grupului”, a subliniat Podolyak.

Anterior, PO a numit trei motive pentru încetarea negocierilor cu Rusia.

ajuta proiectulne sprijini

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *