generalul a dat un răspuns despre atacul asupra podului Crimeei  photo REUTERSGeneralul a dat un răspuns cu privire la atacul de pe Podul Crimeei foto REUTERS

Distrugerea podului Crimeei, de-a lungul căruia ocupanții ruși transportă echipament militar pentru armata lor, este o necesitate tactică pentru dezocuparea Sudului Ucrainei.

Acest lucru a fost declarat de către General-maior al Forțelor Armate ale Ucrainei Dmitri Marchenko într-un interviu cu Apostrof.

Potrivit acestuia, datorită podului, Rusia asigură transferul rezervelor, întărirea forței de muncă, a echipamentelor, a armelor ocupanților. O condiție importantă pentru eliminarea podului sunt rachetele cu o rază de acțiune de până la 300 de kilometri.

“Într-adevăr, cu astfel de rachete le-am putea distruge cartierul general, punctele de alimentare cu combustibil din spate, armele, echipamentele militare. Am putea purta un război atât de brutal de uzură. Dacă le-am distruge muniția, combustibilul, aprovizionarea cu alimente, atunci înțelegeți că haosul va începe în trupele lor”, a explicat generalul-maior al Forțelor Armate din Ucraina.

Citește și:  fostul secretar general al NATO care a propus să atace Podul Crimeei a primit răspuns pe Bankova (video) Fostul secretar general al NATO, care a propus să atace Podul Crimeei, a răspuns la Bankova (video) Podul Crimeei nu va fi lovit: generalul a exprimat mai multe motive Podul Crimeei nu va fi lovit: generalul a exprimat mai multe motive generalul a spus în ce condiții APU va ajunge la granițele celui de-al 91-lea într-un an Generalul a spus în ce condiții APU va ajunge la granițele celui de-al 91-lea într-un an

În același timp, distrugerea doar a podului Crimeei va complica doar transferul rezervelor pentru Federația rusă, dar nu o va face complet imposibilă, deoarece acum există zece nave amfibii mari în Marea Neagră care pot prelua funcția feriboturilor.

“Înțelegeți că podul Crimeei nu va fi un singur scop. Acesta va fi un set de ținte în timpul înfrângerii. Cred că navele se vor încadra și în aceste obiective”, a subliniat Marchenko.

perspective pentru o grevă pe Podul Crimeei

După cum a raportat UNIAN mai devreme, fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko, a declarat că este posibil ca Ucraina să nu poată distruge întregul pod, dar teoretic la momentul potrivit este posibil să lovească atunci când trupele mărșăluiesc pe el.

La 21 aprilie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a comentat posibilitatea atacului Ucrainei asupra podului Crimeei. Kremlinul a văzut în declarația sa un ” anunț al unui atac terorist.” Purtătorul de cuvânt al lui Putin, Peskov, a declarat că în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare.”

recent, informații ucrainean a primit documentația tehnică detaliată a podului Crimeea.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.