daune cauzate de bombardarea Pokrovsk de către ocupanții ruși/foto - pokrovsk-police.dn.ua

În regiunea Donetsk, armata rusă a folosit rachete balistice cu rază scurtă de acțiune Iskander-M echipate cu momeli capabile să ocolească radarele de apărare aeriană. Fragmente de rachete au căzut pe un magazin local din orașul Pokrovsk și au deteriorat clădirea. Salvatorii lucrează la fața locului.

Acest lucru este raportat de Departamentul de Poliție al districtului Pokrovsky.

“În jurul miezului nopții, poliția a primit un raport potrivit căruia forțele de ocupație ale Federației Ruse au folosit rachete balistice cu rază scurtă de acțiune “Iskander-M”, echipate cu momeli capabile să ocolească radarele de apărare aeriană. Există victime. Se stabilesc datele exacte. Serviciile de urgență de stat lucrează la fața locului. Salvatorii verifică teritoriul pentru prezența obiectelor periculoase”, au scris oficialii de aplicare a legii. 

În prezent, a fost deschis un caz cu privire la acest fapt în conformitate cu partea 2 a articolului 438 din Codul Penal al Ucrainei (încălcarea legilor și obiceiurilor de război).

reamintim, ocupanții ruși nu permit femeilor și copiilor să fie scoși din Mariupol. Adăposturile de bombe la fabricile Azovstal și MMK Ilyich au fost deschise încă din primele zile ale războiului.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.