Kramatorsk a suferit un atac aerian pe 18 martie/foto-Poliția regiunii Donetsk

La 18 martie, a devenit cunoscut faptul că forțele de ocupație ruse au lansat un atac cu rachete asupra Kramatorsk, în regiunea Donetsk. Conform celor mai recente date, se știe că două persoane au fost ucise, alte șase au fost rănite de severitate variabilă. 

consecințele atacului aerian au fost arătate de poliția din regiunea Donetsk. 

Imaginile arată că unii locuitori au rămas fără apartamente – nu numai ferestrele au fost suflate în casele lor, dar și pereții au fost distruși. 

“Fereastra a fost complet eliminată pentru mine, frigiderul a fost răsturnat în bucătărie, pasajul a fost închis. Nu știu de unde a venit această putere, dar am târât frigiderul departe. Și când am ieșit pe coridor, nu era dormitor, nu era hol. Ei bine, nu este nimic … și ușile de intrare sunt scoase”, spune poliției unul dintre locuitorii locali ai casei, care a fost avariat de atacul aerian.

Potrivit șefului Administrației Regionale de Stat Donetsk, ocupanții au intrat într-o clădire rezidențială și o clădire administrativă.

reamintim că oamenii continuă să fie salvați de dărâmăturile Teatrului Dramatic din Mariupol. La momentul bombardamentului, până la o mie de oameni erau în teatru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *