Poliția a arătat cum au salvat oamenii din dărâmăturile din regiunea Odessa după bombardarea din 9 mai/Foto UNIANPoliția a arătat cum au salvat oamenii de sub dărâmături în regiunea Odesa, după bombardarea pe 9 Mai/foto UNIAN

Poliția Națională a arătat cum ofițerii de aplicare a legii au salvat oamenii din dărâmăturile din regiunea Odessa după bombardarea de ieri.videoclipul a fost publicat pe canalul oficial Telegram al Poliției Naționale.

“Regiunea Odesa: ofițerii de poliție de salvare paznici de la o instalație de infrastructură civilă distrus de rachete. Din păcate, în drum spre spital, viața unui om a fost scurtată. Aceste fotografii arată consecințele “denazificării” locuitorilor din regiunea Odessa, care a fost pusă în scenă de ocupanții ruși la 77 de ani de la victoria asupra nazismului în al doilea război mondial”, a declarat poliția națională.

Videoclipul arată modul în care ofițerii de aplicare a legii se îndreaptă într-o casă dărăpănată. Un grup de ofițeri de poliție descoperă victima, îl pune pe o targă și îl scoate din clădire.

Reamintim că ieri, pe 9 mai, ocupanții ruși au tras șapte rachete la Odessa. Grevele au lovit un centru comercial și un depozit de bunuri de consum. O persoană a fost ucisă și alte cinci au fost rănite. Rashiștii au deteriorat, de asemenea, case private din suburbii și au bombardat așezările din regiune.

războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *