peste 106 mii de infracțiuni au fost înregistrate în stat în 5 luni/foto UNIANTimp de 5 luni, mai mult de 106 mii de infracțiuni au fost înregistrate în stat/foto UNIAN

poliția investighează mai mult de 1 mii de proceduri penale împotriva colaboratorilor.

Acest lucru a fost anunțat pe Facebook de șeful Poliției Naționale a Ucrainei, Igor Klimenko.

El a reamintit că războiul pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei se desfășoară de 5 luni.

Citește și:  Iranul a vândut drone de luptă Shahed 129 către Rusia - Mass-media Iranul a vândut drone de luptă” Shahed 129 ” Rusiei-Media pilotul a numit luptători care pot schimba radical cursul războiului din Ucraina (video) Pilotul numit luptători care pot schimba radical cursul războiului din Ucraina (video) polonezii au colectat suma necesară pentru Bayraktar pentru Ucraina polonezii au colectat suma necesară pentru Bayraktar pentru Ucraina

Potrivit lui Klimenko, peste 106 mii de infracțiuni au fost înregistrate în stat în 5 luni. Și această cifră este cu doar 6% mai mică decât anul trecut.

“În același timp, Rusia rămâne principalul criminal din Ucraina. Încălcările cinice ale legilor și obiceiurilor de război sunt înregistrate zilnic de anchetatori. În 5 luni de invazie la scară largă, Poliția Națională a lansat peste 24,5 mii de proceduri penale cu privire la faptele infracțiunilor comise de militarii ruși. 385 de ocupanți ruși și complicii lor au statutul oficial de suspecți”, a spus el.

Klimenko a mai spus că poliția a deschis mai mult de 1 mie de proceduri penale privind activitățile de colaborare. 174 de persoane au primit rapoarte de suspiciune.

În plus, poliția a reținut peste 1.530 de persoane implicate în activități de sabotaj.

războiul din Ucraina și trădători:

La 20 iulie, serviciul de securitate a anunțat că, începând cu 24 februarie, SBU a deschis peste 800 de proceduri privind faptele implementării activităților de colaborare. Printre suspecți se numără oficiali de rang înalt ai instituțiilor de stat situate în teritoriile ocupate temporar din sudul și estul Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.