Irpen este curățat de grupurile de sabotaj/fotografie de către șeful Poliției Naționale Igor Klimenko

Poliția Națională a Ucrainei și-a reluat activitatea în Irpen, Regiunea Kiev. Forțele speciale curăță orașul de grupurile de sabotaj rusești

Acest lucru a fost anunțat de șeful Poliției Naționale Igor Klimenko pe Facebook.

“Soldații regimentului de poliție cu Destinație Specială din regiunea Kiev de pe teritoriul acestui oraș care suferă de multă vreme sunt gata să-și îndeplinească funcțiile de poliție”, se spune în raport.

Potrivit lui Klimenko, orașul este curățat de sabotori, dar sarcina principală este de a ajuta și evacua locuitorii care rămân încă în Irpen.

“Forțele speciale colaborează îndeaproape cu unitățile militare ucrainene și ajută la reluarea activității autorităților locale din oraș”, a declarat șeful Poliției Naționale.în același timp, el a subliniat că ocupanții ruși sunt bombardarea Irpen.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Rusia a atacat Ucraina independentă. A început bombardarea și bombardarea orașelor ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă. În special, ocupanții, în încercarea de a trece la Kiev, au fost blocați în orașele satelit ale capitalei – Bucha, Irpen, Gostomel și alte așezări. Operațiunile militare Active au fost efectuate aici. În acest sens, evacuarea cetățenilor a fost organizată sub bombardarea armatei ruse. 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.