grănicerii au oprit ofensiva infanteriei inamice în Mariupol/fotografia SSU

Polițiștii de frontieră, care împreună cu alte forțe de apărare îl apără pe Mariupol, au respins atacul infanteriei rusești, au distrus vehiculul de luptă al infanteriei inamice și un cercetaș din ORDLO.

Acest lucru este raportat de către Serviciul Frontierei de stat a Ucrainei.

Invadatorii au intrat în ofensivă pe una dintre străzile din Mariupol. Atacul a fost efectuat de infanterie sub acoperirea vehiculelor blindate.

cu daune de incendiu, polițiștii de frontieră au oprit atacul a trei persoane cu aspect Caucazian.

Un BMP rus a fost transformat în fier vechi prin mijloace antitanc. Aproximativ zece ocupanți au fost distruși la fața locului de focul concentrat vizat. Unitatea ruptă s-a retras.

La sfârșitul după-amiezii, apărătorii ucraineni au neutralizat cu succes un cercetaș din teritoriile ocupate temporar din Ucraina.

“uniforma sa militară a fost marcată cu un chevron cu inscripția “Bob Marley Squad. Nu poți ucide morții.” Orc a fost mort greșit. Totul va fi Ucraina! Polițiștii de frontieră cu frați gemeni din AFU, NSU și alte componente ale forțelor de securitate vor depune toate eforturile pentru a face acest lucru. Moarte dușmanilor!”,- remarcat în GPSU.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.